Serveis

Món FÍSIC

Disseny gràfic

El disseny gràfic de la teva empresa és un valor que, si està ben fet, transmet confiança als potencials clients del teu producte o servei. T'ajudem a desenvolupar un llenguatge visual potent i coherent dissenyant tota mena de peces gràfiques creatives que impactaran a la teva audiència.

Disseny editorial

Dissenyem i maquetem tota classe de productes editorials, tant en paper com en format virtual. Si vols elaborar un llibre, una revista, un catàleg o, en l'àmbit corporatiu, necessites un anuari, una memòria o un butlletí, et podem ajudar.

Identitat visual

Tant si vols un disseny o un redisseny de la identitat visual de la teva empresa, el nostre objectiu serà desenvolupar una marca que sigui reconeixible, funcional, fàcil de retenir a la memòria, adequada a l'estil del teu projecte i diferenciada de la imatge de la teva competència.

Exposicions i esdeveniments

Sabem que organitzar una exposició o un esdeveniment pot resultar aclaparador. Deixa que et donem un cop de mà dissenyant tot el material que necessitis: plafons, roll ups, lones, vinils, fulletons, llibrets, publicitat, invitacions, samarretes, etc. També podem crear una visita virtual de la teva exposició perquè sigui perdurable.

Món virtual


Disseny web

Dissenyem i desenvolupem llocs web autogestionables atractius i funcionals amb WordPress. Podem treballar amb plantilles predissenyades o crear solucions totalment personalitzades: ens adaptem a les teves necessitats i pressupost. Millora o inicia la teva presència a internet amb nosaltres!


E-Commerce

Dissenyem la teva botiga online a mida, optimitzada pel posicionament SEO i adaptada a tots els dispositius. Botigues autogestionables i amb totes les funcionalitats necessàries per a començar a vendre des del primer moment. Tant si vols vendre els productes de la teva botiga convencional a la xarxa, com si tens una idea de negoci nova, et podem ajudar.


Manteniment WordPress

WordPress és el creador de webs perfecte per a qualsevol mena de pàgina. És fàcil de fer servir, molt flexible i molt menys costós que crear una web a mida. Per altra banda, per se el més utilitzat, és també el sistema més atacat pels hackers. En important, doncs, fer una feina constant de manteniment i actualitzacions del software per evitar vulnerabilitats que ens pugui fer perdre dades i, fins i tot, la web sencera. Ens podem encarregar per tu a fer les actualitzacions periòdiques, les còpies de seguretat i fer un monitoratge constant per evitar ensurts indesitjables.

Estàs interessat en algun dels nostres serveis?

CONTACTA’M
cross