Exposició

Els pescadors de muntanya

Com cada any, el Museu Hidroelèctric de Capdella, organitza una exposició temporal per ampliar la seva oferta cultural i mostrar algun aspecte de la història de la Vall Fosca i del Pirineu en general. En aquesta ocasió, han volgut donar a conèixer la tradició de la pesca en els rius i els estanys en un entorn de muntanya i la vida al voltant d'aquesta activitat. La nostra tasca ha estat la de dissenyar tots els materials gràfics relacionats amb l'exposició, així com crear un recorregut virtual de tota l'exposició.

Les fotografies

Debut a l'antiguitat i mala conservació de les fotografies i a la gran mida en què aquestes havien de ser impreses, s'ha hagut de fer una feina exhaustiva de retoc fotografia per a la seva restauració.

L’exposició

L'exposició estava integrada per rollups i lones de diferents mides amb els texts explicatius i fotografies i dibuixos per il·lustrar el contingut.

El catàleg

Un extens llibre recull, per primera vegada, tota la informació i coneixements disponibles sobre l'antiga i poc coneguda activitat de la pesca de muntanya. Un document imprescindible per entendre el context històric, social i econòmic de l'època i aprendre les tècniques i eines que empraven els antics pescadors.

Visita virtual

Amb la intenció de què l'exposició pugui romandre en el temps, malgrat ser una exposició temporal, hem creat una visita virtual amb imatges de 360°.

Repercussió als mitjans

Diversos mitjans de comunicació de la província de Lleida s'han fet eco del gran èxit que ha tingut l'exposició.

cross